Świat jednocześnie tak bliski i tak daleki rzeczywistości...
Administrator
No więc dobrze będzie jak tu kazdy cos wpisze o sobie;-)
Wiec ja jestem Maciek, aktualnie sie ucze. Moje zainteresowanie to książki, muzyka;p biologia chemia i fizyka ^^
Czasem mi sie nudzi to tworze takie rzeczy jak ta, na której własnie jestesmy hehe;-)
Lubie tez z nudów pobawić sie grafiką komputerową lub zrobić jakąś stronke.
Pozdrawiam
Ja jestem Oli .. i jestem prawie całkowicie inny od Maćka oprócz muzyki.. i tworzenia bzdetów ... ;D nauki to ja nie lubie.. za to lubie przesiadywac ze znajomymi na malo ambitnych placowkach takich jak boisko szkolne .. mowiac rozne glupoty ktore w ogole mi nie pomoga w zyciu.. no i od 5 lat gram w kosza ulicznego.. ;D to wsio
; )
Dobra teraz ja . Jestem Natalia. Mówią mi Nata Natka Natalalica. Moją największą pasją jest gra na gitarze (gram 6 lat). No i też sie aktualnie ucze. Lubie tez jezdzic konno i sie spotykac z przyjaciolmi. I wogóle dużo rzeczy lubie ale was tu zanudzac nie bede. Bo bym naprawde dlugo mogla pisac ale nikt by tego nie czytal
Cześć. Ja jestem Natalia, ale mówią na mnie Ala {od: natALA}, Iwonka albo Meg <mruga do Kogoś ^^> Hm. Oczywiście nadal się uczę. Często narzekam na szkołę, ale mimo to lubię zdobywać nową wiedzę. Interesuję się muzyką. Słucham każdego gatunku po trochu. Nie trawię electro, transu, techno i itp. Uwielbiam za to alternatywę w szerokim pojęciu, jednak szczególnie w formie rocka oraz grunge Lubię też czytać książki. Jakie? Romansidła ^^ Hmm.. Coś więcej? Proszę pytać. Myślę, że chętnie odpowiem
D