Virtual World

Świat jednocześnie tak bliski i tak daleki rzeczywistości...

#1 2010-03-14 00:42:05

Mistrz_Gry

Administrator

6068787
Punktów :   

Coś o sobie.

No więc dobrze będzie jak tu kazdy cos wpisze o sobie;-)

Wiec ja jestem Maciek, aktualnie sie ucze. Moje zainteresowanie to książki, muzyka;p biologia chemia i fizyka ^^
Czasem mi sie nudzi to tworze takie rzeczy jak ta, na której własnie jestesmy hehe;-)
Lubie tez z nudów pobawić sie grafiką komputerową lub zrobić jakąś stronke.

Pozdrawiam

!!! PIERWSZE 10 POSTACI, KTÓRE ZOSTANĄ ZGŁOSZONE DO GRY, BĘDĄ ZASIADAĆ W ZARZĄDZIE VIRTUAL WORLD (jeśli wyrażą zgodę). ZWIĄZANE SĄ Z TYM SPECJALNE PRZYWILEJE ALE I TEŻ OBOWIĄZKI !!!

#2 2010-03-14 00:50:10

Kozaczyna

Moderator

Punktów :   

Re: Coś o sobie.

Ja jestem Oli ..  i jestem prawie całkowicie inny od Maćka oprócz muzyki.. i tworzenia bzdetów ... ;D nauki to ja nie lubie.. za to lubie przesiadywac ze znajomymi na malo ambitnych placowkach takich jak boisko szkolne .. mowiac rozne glupoty ktore w ogole mi nie pomoga w zyciu.. no i od 5 lat gram w kosza ulicznego.. ;D to wsio
; )

Szczebel za nisko ? a może za wysoko ? uważaj żeby szczebel nie ukuł w w oko.

Piotr Magik Łuszcz.

#3 2010-03-14 15:40:27

Natalica

Moderator

Punktów :   

Dobra teraz ja . Jestem Natalia. Mówią mi Nata Natka Natalalica. Moją największą pasją jest gra na gitarze (gram 6 lat). No i też sie aktualnie ucze. Lubie tez jezdzic konno i sie spotykac z przyjaciolmi. I wogóle dużo rzeczy lubie ale was tu zanudzac nie bede. Bo bym naprawde dlugo mogla pisac ale nikt by tego nie czytal

Gwiazdy to małe, lśniące promyki zsyłające marzenia

#4 2010-03-14 20:46:24

Ida_

Moderator

Punktów :   

Cześć. Ja jestem Natalia, ale mówią na mnie Ala {od: natALA}, Iwonka albo Meg <mruga do Kogoś ^^> Hm. Oczywiście nadal się uczę. Często narzekam na szkołę, ale mimo to lubię zdobywać nową wiedzę. Interesuję się muzyką. Słucham każdego gatunku po trochu. Nie trawię electro, transu, techno i itp. Uwielbiam za to alternatywę w szerokim pojęciu, jednak szczególnie w formie rocka oraz grunge Lubię też czytać książki. Jakie? Romansidła ^^ Hmm.. Coś więcej? Proszę pytać. Myślę, że chętnie odpowiem D

nieprzemyślanych słów i chwil tak wiele jest

#5 2010-03-26 00:03:29

Peres_KrK

Moderator

740892
Punktów :   

Jestem Bartek Zazwyczaj zwariowany ale jak trzeba i poważny... przez życie lecę na free style Lubie czytać książki: horry, fantastyka i gazetki 18+

Stopka forum

RSS